Få liv i dine idéer

Få glæde af den utroligt kraftfulde i en usandsynligt slank maskine. Få den ydeevne, du har brug for til omfattende oprettelse af indhold, redigering eller visning af 4K-indhold, højtydende gaming eller multitasking.

Buet Dell UltraSharp 38-skærm

Forestil dig alt det, du kan gøre. 37,5 tommer buet WQHD-skærm med InfinityEdge. Omfattende visningsoplevelse og utrolig billedkvalitet betyder færre distraktioner og forbedret multitasking.

Få liv i dine ideer og få glæde af denne kraftfulde workstation en usandsynligt slank maskine. Få den ydeevne, du har brug for til omfattende redigering, visning af 4K-indhold, højtydende gaming eller udvikling.Lån gratis ”den kreative arbejdsplads” i 30 dage – 38” buet skærm, dock, Precision 5530 2i1

 

parallax background

Økodesign

ØkodesignRedder vores have: 25 % af vores emballage består af havplast, der er indsamlet fra kystområder, mens de resterende 75 % består af anden genbrugt plast.Energieffektiv: Precision 5530 2-i-1 er ENERGY STAR®-certificeret.Mere intelligente materialer: Den indeholder ikke stoffer som cadmium, bly, kviksølv og bestemte ftalater. Den er også EPEAT® Gold-registreret* og BFR/PVC-fri*.Genanvendelig: 90 % af delene i den bærbare pc kan nemt genbruges eller genanvendes.

20 years of excellence Dell Precision Workstations

Redder vores have: 25 % af vores emballage består af havplast, der er indsamlet fra kystområder, mens de resterende 75 % består af anden genbrugt plast.Energieffektiv: Precision 5530 2-i-1 er ENERGY STAR®-certificeret.Mere intelligente materialer: Den indeholder ikke stoffer som cadmium, bly, kviksølv og bestemte ftalater. Den er også EPEAT® Gold-registreret* og BFR/PVC-fri*.Genanvendelig: 90 % af delene i den bærbare pc kan nemt genbruges eller genanvendes.

20 years of excellence Dell Precision Workstations